fbpx

Mekanisma URL Terbaru Ordersini Untuk Elak Kena Banned Di Social Media

February 09, 2020
LINK BARU UNTUK PENGGUNA ORDERSINI
 
Baru-baru ni link produk kena banned dengan facebook & ianya sangat menganggu pengguna Ordersini. Jadi kami dah kenalpasti punca dan sudah pun selesaikannya.
 
So apa yang baru dalam sistem Ordersini kali ni (februari 2020) ?
 
1. SUBDOMAIN
Kami dah ubah mekanisma link setiap seller mengikut subdomain masing-masing. Jika subdomain anda masih keluar angka ID, sila tukar di profile setting.
 
Subdomain hanya boleh diubah sekali sahaja dan tidak boleh ditukar. Sila pilih subdomain anda sebaiknya.
 
2. UNBLOCKED LINK
Link baru dah okay dan jika ada lagi produk yang melanggar community standard facebook, maka seller tersebut sahaja yang akan terjejas.
 
Seller lain tidak akan terjejas kerana berbeza subdomain.
 
3. NEW LINK SHORTENER
Kami dah setup 1 site baru khas untuk kegunaan para affiliate,dropship & os rotator di Ordersini bagi memendekkan link.
 
Sistem ni juga boleh digunakan untuk setup whatsapp anda ye.
 
Boleh daftar akaun percuma di osini.co
 
WHAT’S NEXT?
 
Sekarang kami sedang membangunkan sistem PPT (Pay Per Transaction) untuk kegunaan seller public. Dijangka boleh mula digunakan pertengahan Mac 2020.
 
Ios apps juga sedang dibangunkan. Dijangka boleh guna ios apps pada hujung February 2020.
 
Goodluck guys!

By Iffat Salleh

CEO & Founder Ordersini.com , certified digital marketer for Direct Response Copywriting, Email marketing & Paid Ads Funneling.

Related Articles

Setup Custom Domain Dalam Ordersini

Setup Custom Domain Dalam Ordersini

Sekarang pengguna Ordersini dah boleh gunakan domain sendiri untuk menjual produk melalui sistem Ordersini   ✅ Tukar logo ✅ Upload banner ✅ Masukkan custom domain   Sempoi, semua nampak macam kedai sendiri dah.   -- UNTUK SIAPA?   Buat masa ni custom domain hanya...

read more
Sendparcel Dah Ada Dalam Ordersini!

Sendparcel Dah Ada Dalam Ordersini!

Akhirnya kami dah berjaya masukkan Sendparcel ke dalam Ordersini. Sendparcel by Poslaju mendapat permintaan yang tinggi dari pengguna, maka kami masukkan ke dalam sistem untuk membantu pengguna membuat pengeposan dengan lebih mudah. Boleh layan tutorial di sini...

read more

2 Comments

  1. Suziana

    Sy try Daftr.. Tak boleh

    Reply
    • Iffat Salleh

      Naik error apa?
      kalau dah ada akaun, klik forgot password & reset

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares

Aik, Takkan Baca Je?

Jom share artikel ni supaya lebih ramai orang tahu :D

Shares