fbpx

Tawaran Terakhir Untuk Ordersini Lifetime!

DIbuka sempena black friday & cyber monday

Revolusi Ordersini Kini Semakin Padu!

Okay, self proclaimed~

Sejak 2017…

Sejak 2017, Ordersini dicipta untuk memberikan sistem pengurusan tempahan yang paling mudah digunakan. Namun pada ketika itu, kami fokuskan kepada fungsi sahaja dan tidak menitikberatkan kepada user experience (UX).

Akses lifetime dibuka pada tahun 2017 dengan harga yang sangat murah sebagai dana tambahan kepada pembangunan sistem.

Revolusi 2018…

Pada tahun 2018, kami mula kemaskini sistem dan perbaiki UI/UX untuk pengguna sedia ada. Namun pada ketika ini, bayaran Rm10 sebulan terlalu rendah dan ianya tidak mampu menampung kos pembangunan.

Sekali lagi, akses lifetime dibuka pada harga Rm1500 kepada pengguna sebagai kos pembangunan pada tahun tersebut. Beberapa fungsi baharu mula ditambah pada tahun 2018 dan pengguna lifetime turut memberikan pandangan mengenai hala tuju sistem.

UI UX BARU!

Versi 2.0 pada tahun 2019…

Pada tahun 2019, kami bertekad untuk membuat ubahsuai secara menyeluruh dengan dana tambahan dari pelabur senyap yang kami buka kepada beberapa orang pada awal tahun 2019.

Dana tersebut telah berjaya mewujudkan Ordersini Versi 2.0 dengan papan pemuka (dashboard) yang lebih kemas dan cantik.

Beberapa fungsi tambahan turut diwujudkan dalam ordersini untuk memudahkan proses jual beli pengguna.

Borang baru juga telah dibuat dengan kemaskini User Interface (UI) yang lebih mudah dan menggunakan sepenuhnya ajax serta API.

Konsep Deliver Everyday!

Kami menggunakan prinsip baharu bermula tahun 2019 iaitu Deliver everyday!

Setiap error yang berlaku & report bug yang dibuat mesti diselesaikan sepantas mungkin dan semua perubahan daripada programmer tidak perlukan pengesahan founder, terus deliver selepas selesai buat perubahan. Deliver everyday.

Daripada Januari – November, terlalu banyak perubahan yang telah dibuat, banyak pertambahan fungsi telah dibuat dalam sistem Ordersini.

 

Berikut ialah antara perubahan yang telah dibuat sepanjang tahun ini.

 

Dan banyak lagi perubahan yang diberikan dalam group support pengguna.Β 

Itu Bukti Komitmen Kami!

Sistem Terbaik Untuk 2020!

Dalam listing perubahan dan penambahbaikan yang kami nak buat ada lebih 200+ senarai yang bakal dibuat sepanjang tahun 2020. Apa yang anda nak, semuanya bakal ada dalam ordersini.

πŸ‘‰ Aweber, getresponse, mailerlite integration

πŸ‘‰ SMS blast

πŸ‘‰ Email blast

πŸ‘‰ Countdown timer for product

πŸ‘‰ Sistem jualan tiket

πŸ‘‰ Senangpay, Qlicknpay, stripe & other gateway integration

πŸ‘‰ Membership system

πŸ‘‰ Learning management system

πŸ‘‰ Webhook & zapier integration

πŸ‘‰ Easyparcel integration

πŸ‘‰ Chatbot integration

πŸ‘‰Β  Ecommerce cart

πŸ‘‰Β  Product QR Code

πŸ‘‰ Stockist management system

& banyak lagi, penat wey nak tulis semua di sini.

 

Yang paling best ialah…

Anda boleh minta apa sahaja feature yang anda mahukan, kami akan masukkan dalam senarai. (senarai di atas ni pun geng lifetime & user ordersini yang minta)

Namun bukan setiap permintaan feature boleh dibuat segera ye. Kami akan kaji dulu mekanisma dan lihat keberkesanan feature tersebut kepada pengguna lain juga. Kalau okay, kami akan proceed.

Yang penting, anda ada akses untuk tambahbaik sistem ini mengikut apa yang anda perlukan. Ada ke sistem lain berikan kelebihan begini?

Kami dah pun buat hampir separuh daripadanya…

Dalam 276, ada sekurang-kurangnya 100 idea baharu untuk tambahbaik sistem ordersini. Hampir separuh daripada idea yang diberikan sudah pun dimasukkan dalam sistem Ordersini sepanjang tahun ini.

Bakinya akan ditambah dari semasa ke semasa sepanjang tahun 2020.

Apa yang anda nak, kami akan buat. Bezanya cepat atau lambat sahaja (kami buat ikut priority).

Ini Akses Special Untuk Anda!

Ada yang kata rugi tak grab sebelum ni!

Semasa kali pertama buka kases lifetime pada tahun 2017, ada beberapa orang yang pada ketika itu kurang yakin dengan kemampuan Ordersini.Β 

Biasa la, sistem masih baru, interface buruk, harga pun murah, macam mana nak sustain dalam pasaran yang kompetitif. Kan?

Kami tak salahkan mereka, itu pilihan masing-masing. Sekarang, orang yang sama minta untuk mendapatkan akses lifetime ni selepas mereka melihat perkembangan Ordersini yang sangat konsisten sepanjang 2 tahun ni.

Maka ini ialah peluang terakhir anda!

Akses lifetime tidak akan dibuka lagi selepas ini kerana kami sudah agak stabil dengan langganan bulanan dan ianya cukup untuk kos pembangunan untuk beberapa tahun akan datang.

Jadi ini ialah akses lifetime terakhir yang anda boleh dapatkan hari ini.

Harga Lifetime

Harga asal lifetime ialah Rm5000. Namun anda boleh dapatkan akses lifetime serendah Rm1900 untuk 5 jam pertama tawaran dibuka pada 19hb Nov dan akan ditutup jualan pada 25hb Nov dengan harga Rm2600.

Kemudian harga akan kembali menjadi RM5000.

Harga 2 Tahun

Bagi pengguna setia yang sukakan Ordersini, anda boleh dapatkan pakej 2 tahun untuk kegunaan anda sepanjang 24 bulan akan datang. Harga asal ialah Rm980 & Rm1980, namun sempena tawaran ini anda boleh dapatkan dengan harga RM300 (basic) dan Rm500 (advance).

Sangat menjimatkan!

FREE GIFT!

FREE Tshirt & Hoodie!

Setiap pembelian pakej lifetime akan menerima sehelai Tshirt & Hoodie ekslusif Ordersini bernilai RM130.

Bagi pembelian pakej 2 tahun, anda akan menerima sehelai Tshirt ekslusif Ordersini sahaja bernilai Rm50.

KELEBIHAN LIFETIME

Apa yang best tentang lifetime?

Disebabkan anda kena keluarkan modal yang sangat besar untuk pakej lifetime Ordersini, maka soalan ni memang akan wujud dalam fikiran anda.

Jika anda nak kurangkan risiko kerugian, pakej 2 tahun ialah pilihan anda. Namun kenapa anda perlu pilih pakej lifetime berbanding pakej 2 tahun?

#1 FREE MODUL ADD ON!

Pengguna lifetime diberi kelebihan untuk fungsi terbaru dalam Ordersini terutamanya modul Add-on.

Dalam Ordersini ada disediakan modul add on seperti OS Rotator & Social Proof. Modul ini akan diberikan secara percuma kepada pengguna Lifetime (pembeli 2 tahun kena beli berasingan)

Jika kami ada buat tambahan modul add on, anda juga bakal mendapat modul tersebut tanpa sebarang bayaran. Ianya PERCUMA!

FREE MODUL SOCIAL PROOF & OS ROTATOR

#2 Special Group Support!

Pengguna biasa ada group support di FB & telegram. Pengguna lifetime akan ada satu lagi group support khas untuk anda sahaja.

Dalam tu, anda boleh terus berbincang dengan saya untuk cadangan penambahbaikan & tambahan feature baru untuk dimasukkan dalam sistem.

Senang kata, macam partner Ordersini juga la. Layanan khas untuk anda kerana support akes lifetime.

Pengguna biasa belum tentu akan kekal bersama dengan Ordersini untuk 2 tahun akan datang, namun pengguna lifetime telah memberi komitmen besar untuk kekal selamanya (lifetime kannnn~)

 

Pilih Akses Anda

Nak Akses Mana Satu?

Sejujurnya, kami nak anda beli pakej 2 tahun kerana pada tahun ke 3, anda kena bayar semula untuk gunakan sistem ni. Ada la flow profit Ordersini.

Lifetime akan merugikan kami, tetapi menguntungkan anda untuk jangka masa panjang. Cuma kena keluarkan duit yang agak banyak kali ini sahaja. Ianya dijamin suatu pelaburan yang sangat berbaloi.

Sekarang Anda Pilih

Kedua-dua akses ada kelebihan masing-masing. Jika anda nak guna sistem ni untuk jangka masa panjang, boleh dapatkan lifetime.

Banyak lagi feature akan ditambah tahun hadapan dan ianya akan memberi kelebihan kepada anda sebagai pengguna lifetime. Namun harus diingat, akses lifetime kali ni dibuka untuk 10 orang sahaja (programmer marah kami buka lifetime).Β 

Siapa cepat dia dapat!

 

Akses Lifetime

One Time Fee, Use Forever

RM5000

RM1900

πŸ‘‰ Free Tshirt EksklusifΒ 
πŸ‘‰ Free Hoodie EksklusifΒ 
πŸ‘‰ Free Social Proof Add on
πŸ‘‰Free Os Rotator Lifetime
πŸ‘‰ Free Upgrade

* Hanya untuk 10 akses sahaja

Pakej 2 Tahun

Activate Anytime

Basic Rm980

Advance RM1980

Basic RM300

Advance RM500

πŸ‘‰ Free Tshirt EksklusifΒ 
πŸ‘‰ Activate Anytime

* Hanya untuk 30 akses sahaja

Harga Lifetime Akan Dinaikkan Pada

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)